Om Föreningen

Bostadsrättsföreningen Valkyrian 4 i Stockholm är en föreningen bestående av 18 lägenheter och 2 lokaler i en fastighet från ca 1905.

Förening:
Bostadsrättsföreningen Valkyrian 4.
Organisationsnummer 716421-5886
Föreningen bildades 1991.

Fastighet:
Fastigheten ägs av föreningen Brf Valkyrian 4. Husets byggår ca 1905.

Förmögenhetsvärde och årsredovisning:
Uppgift om förmögenhetsvärde tillhandahålls av föreningens ekonomiska förvaltare. Föreningens årsredovisningar finns tillgängliga här.

Antal lägenheter:
18 bostadslägenheter fördelade på två trapphus. Två lokaler utmed Frejgatan uthyres till bl.a. BCF Amazona. Lägenhetsyta och andelstal framgår av respektive upplåtelseavtal, uppgift kan även erhållas från föreningens ekonomiska förvaltare.

Tvättstuga:
En (1) stycken. Onlinebokning finns för tvättider.

Förråd:
Källarförråd
Cykelförråd
Barnvagnsförråd

Garage eller parkeringsplats:
Finns inte. Ansökan om boendeparkeringstillstånd görs hos Stockholms stad.

BCF Amazona
Vi är glada att husera Bröstcancerföreningen Amazona som hyresgäst i vår förening. De gör mycket gott för drabbade och ger stöd och information, samt arrangerar temakvällar om rehabilitering, behandlingar och medicinsk forskning mm.

Bredband:
Fastigheten är ansluten till supersnabbt fiber via Stockholm Stadsnät (100 MB/100 MB) som ingår i den låga medlemshyran. Hastigheten kan ökas till 1000 MB mot en extrakostnad för hushållet.

Skötsel och städdagar:
Varje vår och höst kallas samtliga bostadsrättshavare till en separat städdag av innergården och husets allmänna utrymmen.

Förvaltning:
All skötsel av fastigheten utförs av föreningens styrelse. Om ni har synpunkter på fastighetens förvaltning, medlems- eller hyresgästärenden kontaktar ni i första hand styrelsen per e-post valkyrian4@gmail.com. Fel i fastigheten anmäls också till föreningens e-post.